Cashspeed
Téléphone :
01 44 95 17 66
Adresse :

34 Avenue des Champs-Elysées 75008 Paris

90 Chemin du Ruisseau Mirabeau 13016 Marseille
Email :
info@cashspeed.fr

Hoe bebeilig ik mijn winkelgeld?

De automatische koelers

De eerste oplossing die in gedachten komt om contant geld aan de kassa te krijgen is de installatie van automatische muntautomaten. Ze maken het zelfs mogelijk de authenticiteit van de biljetten te verifiëren, geen liquiditeit in het zicht van de klanten te hebben en zo overvallen te voorkomen. Bovendien is er niet langer de noodzaak om het kasfonds aan het eind van de dag te tellen, noch om elke klant te veranderen. Met deze geldautomaten verkort u uw wachtrijen en beheertijd, terwijl u uw bedrijf beveiligt. A priori zou het enige nadeel van een automatische inkoper het verlies van de band met de klant zijn.

De slimme geldladen

Als u contact met de klant wilt onderhouden terwijl u uw transacties beveiligt, zullen de geldladen van de Kashspeed u tevredenstellen. Ze maken het mogelijk om de inkomende en uitgaande valuta te tellen dankzij een geïntegreerd balanssysteem.

De slimme kluizen

Dit zijn stortingsdozen die in de kassa’s zijn geïntegreerd en rechtstreeks zijn verbonden met het verkooppunt, waardoor het mogelijk is de tickets te beveiligen en hun authenticiteit te verifiëren.

De complete oplossing

U kunt ook kiezen voor de complete oplossing, inclusief de slimme geldlade, de stortingsdoos, de Cashspeed-software en de bijbehorende toepassing en webtoegang. Dit zal het tellen, de veiligheid, de controle en de analyse van alle transacties garanderen. Deze investering is winstgevend omdat ze de kosten vermindert die samenhangen met controles, fouten, personeel, transport en extra kosten (insluitend geld, valse valuta, enz.).